- -15%
Flagolie натуральна Соєва свічка Тютюн, Ваніль, Шкіра 150 г
ОПИС
Чим пахне соєва свічка ТЮТЮН, ВАНІЛЬ, ШКІРА?
На створення аромату TOBACCO, VANILLA, LEATHER нас надихнули літературні події паризької богеми 20 століття. Уявіть Ернеста Хемінгуея, який сидить у шкіряному кріслі в оточенні Глибокий аромат, схожий на ладан, розбивається солодкою нотою ванілі, а шкіра контрастує з м’якістю мускусу ноти бази: Деревні Ноти.
Верхня нота : лайм
Ноти серця: ваніль, тютюн
Базові ноти: мускус, деревні ноти, шкіра
Дізнайтеся більше та вирішуйте!
Аромати мають надзвичайну силу, тому ми приділяємо їм багато уваги і вкладаємо в них душу. Серію свічок у білих матових контейнерах, які ви зараз переглядаєте, створено у співпраці з досвідченими парфумерами. Ми складали, тестували, змішували та відбирали окремі ноти, щоб знайти ті, які взаємопроникають одна в одну та створюють гармонійні композиції. До свічок можна ставитися як до парфумів для інтер'єру. Їх інтенсивний аромат помітний ще до освітлення. Після запалювання гніту склад потрапляє в повітря і, розподіляючись по частинках, заповнює все приміщення. Крім того, мерехтливе полум'я розслабляє і дозволяє розслабитися.
ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ
1) Перш ніж запалити свічку, перевірте довжину гніту
Оптимальна довжина гніту становить приблизно 5 см.
Якщо гніт довший, вкоротіть його, щоб уникнути кіптявого полум’я, що стрибає.
Ви можете використовувати гнітові ножиці (завдяки своїй формі зручно працювати в глибоких свічках), або використовувати класичні канцелярські ножиці.
2) Коли свічка загориться, не гасіть її, поки віск не розтане до країв ємності.
Завдяки цьому свічка буде горіти рівномірно і не буде ефекту тунелювання, тому ви витратите весь віск і зможете довше насолоджуватися свічкою.
3) Занадто тривале горіння свічки може спричинити «подовження» гніту, що може спричинити легке димлення
Варто загасити свічку, дочекатися, поки віск трохи застигне, вкоротити гніт і запалити знову.
4) Для гасіння свічки найкраще використовувати вогнегасник
Інакше незагаслий гніт (наприклад, при задуванні полум'я) буде виділяти набагато більше диму.
Спеціальні посилання
- EAN
- 5907471931770
Покупці, які купили цей товар, також купили:
Bielenda Professional SUPREMELAB Barrier Renew hydro -поживний...
- -3,00 €
- Topdeal
- - 3,00 €
Соєва ароматизована свічка Flagolie натуральна Love Me Sweet...
- -15%
- -15%